×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/program-images/anthropistiki-voitheia-gia-apokatastasi

Ανθρωπιστική βοήθεια και άμεση αποκατάσταση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Προγράμματος Πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Σερβία
Τόπος υλοποίησης Βελιγράδι, Πίροτ, Νις και Σόμπορ, Σερβία.
Ομάδα στόχου 20.000 εκτοπισθέντες από το Κόσοβο και 177 οικογένειες από την πόλη του Νις, των οποίων τα σπίτια καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια των επιδρομών του ΝΑΤΟ στη περιοχή.
Διάρκεια 9 μήνες (1999-2000)
Εταίροι Balkan Alliance Support in Serbia, Klinicki Centar Nis, Social Solidarity, Εκκλησία της Σερβίας, Δημοτικές Αρχές της πόλης του Νις.
Προυπολογισμός Ο συνολικός προϋπολογισμός ανήλθε στο ποσό των 2.400.000 EURO, με χρηματοδότηση από το Γραφείο Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (ECHO).
Κατάσταση Προγράμματος Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα στόχευε στην ενθάρρυνση των Σέρβων και των Κοσοβάρων, έτσι ώστε να κάνουν τα πρώτα βήματα για την επιστροφή τους σε μια φυσιολογική ζωή, μέσω παροχής άμεσης ανθρωπιστικής βοήθειας κατά τη διάρκεια της περιόδου που ακολούθησε τις επιδρομές του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

Στα πλαίσια του προγράμματος, το ΚΕΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ διένειμε συνολικά 87.500 ατομικά πακέτα με τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής , κατασκεύασε 33 σπίτια και επισκεύασε άλλα 147, τα οποία υπέστησαν καταστροφές μεγάλης κλίμακας κατά τη διάρκεια των επιδρομών του ΝΑΤΟ.

{gallery}program-images/anthropistiki-voitheia-gia-apokatastasi{/gallery}