×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/program-images/endynamosi-koinonikon-domon

Ενδυνάμωση των Κοινωνικών Υποδομών των καταυλισμών σεισμοπαθών στο Izmit και το Golcuk

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Προγράμματος Πρόγραμμα μετα-ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία
Τόπος υλοποίησης Η ευρύτερη περιοχή των πόλεων του Izmit και του Golcuk.
Ομάδα στόχου Σεισμοπαθείς που διέμεναν σε καταυλισμούς προπαρασκευασμένων σπιτιών στην περιοχή του Izmit και του Golcuk.
Διάρκεια 7 μήνες (2000)
Εταίροι Νομαρχία του Izmit, Μητροπολιτικός Δήμος του Izmit, Συνέλευση των πολιτών του Izmit, Νομαρχία του Saray Bahce, Νομαρχία του Ihsaniye, Human Resources Development Foundation (HRDF).
Προυπολογισμός Ο συνολικός προϋπολογισμός ανήλθε στο ποσό των 800.000 EURO, με χρηματοδότηση από τo Γραφείο Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (ECHO).
Κατάσταση Προγράμματος Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην υλοποίηση δύο δράσεων μεγάλης εμβέλειας:

  • Την εγκατάσταση 37 οικίσκων με 10 πλυντήρια ο καθένας σε 12 καταυλισμούς προπαρασκευασμένων σπιτιών, που στήριξαν την ανάπτυξη συνηθειών υγιεινής διαβίωσης στους καταυλισμούς.
  • Την κατασκευή δύο Κοινωνικών Κέντρων (500m2 το καθένα), στην πόλη του Izmit και του Ihsaniye. Το κάθε Κοινωνικό Κέντρο είναι σε θέση να προσφέρει ψυχολογική, κοινωνική και επαγγελματική υποστήριξη στους σεισμοπαθείς, μέσα από δράσεις που περιλαμβάνουν επαγγελματική επιμόρφωση διαφόρων κοινωνικών ομάδων, ψυχολογική στήριξη των σεισμοπαθών και δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για γυναίκες, άτομα τρίτης ηλικίας και παιδιά. Πέρα από τις αίθουσες κατάρτισης και τα γραφεία, το κάθε Κοινωνικό Κέντρο φιλοξενεί ένα κέντρο νεολαίας και παιδικό σταθμό, για τα παιδιά όσων συμμετέχουν στις δραστηριότητές του.
  • {gallery}program-images/endynamosi-koinonikon-domon{/gallery}