×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/program-images/anthropistiki-voitheia-koinonika-idrimata2

Ανθρωπιστική βοήθεια σε Κοινωνικά Ιδρύματα της Νοτιανατολικής Σερβίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Προγράμματος Πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Σερβία
Τόπος υλοποίησης Ανατολική και Νότια Σερβία
Ομάδα στόχου 7.020 άτομα, διαμένοντα σε 33 Κοινωνικά Ιδρύματα (νοσοκομεία μακράς νοσηλείας, γηροκομεία, ορφανοτροφεία και σχολεία για άτομα με ειδικές μαθησιακές ανάγκες ή ιδιαιτερότητες) της ευρύτερης περιοχής, καθώς και 305 αναξιοπαθούντα μέλη του προσωπικού που εργάζεται σε αυτά.
Διάρκεια 6 μήνες (1999-2000)
Εταίροι Το προσωπικό του ΚΕΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ συνεργάστηκε στενά με το προσωπικό των Κοινωνικών Ιδρυμάτων και συμμετείχε σε τακτικές συναντήσεις με τοπικούς εταίρους και άλλους ενεργούς Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς, έτσι ώστε να είναι σε θέση να συντονίζει αποτελεσματικά τη διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας.
Προυπολογισμός Ο συνολικός προϋπολογισμός ανήλθε στο ποσό των 1.000.000 EURO, με χρηματοδότηση από το Γραφείο Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (ECHO).
Κατάσταση Προγράμματος Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος, το ΚΕΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ παρείχε στους διαμένοντες στα Κοινωνικά Ιδρύματα συμπληρωματικά είδη διατροφής και είδη ατομικής υγιεινής ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ιδρύματος, για το χρονικό διάστημα 6 μηνών.

Παράλληλα, αφού κατέγραψε τις ανάγκες και ήλθε σε συνεννόηση με τη διοίκηση των ιδρυμάτων, παρείχε σε αυτά βασικό εξοπλισμό, είδη ένδυσης και κλινοσκεπάσματα, καθώς και οικοδομικά υλικά για επισκευές μικρής κλίμακας στα περισσότερο μειονεκτούντα από αυτά.

{gallery}program-images/anthropistiki-voitheia-koinonika-idrimata2{/gallery}