×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/program-images/programma-apokatastasis-plimiropathon

Πρόγραμμα αποκατάστασης για τους πλημμυροπαθείς

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Προγράμματος Πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Ρουμανία
Τόπος υλοποίησης Επαρχίες του Neamt και του Bacau (χωριά Bohushi, Racova, Secuieni και Poduri), Ρουμανία.
Ομάδα στόχου Πληγέντες από τις πλημμύρες και τις καταστροφικές θύελλες που χτύπησαν τις περιοχές τα καλοκαίρια του 1997 και του 1998.
Διάρκεια 4 μήνες (1998)
Εταίροι Το Εμπορικό, Βιομηχανικό και Γεωργικό Επιμελητήριο του Bacau, οι Τοπικές Αρχές των χωριών Bohushi, Racova, Secuieni και Poduri.
Προυπολογισμός Ο συνολικός προϋπολογισμός ανήλθε στο ποσό των 324.619 ECU, με χρηματοδότηση από το Γραφείο Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (ECHO).
Κατάσταση Προγράμματος Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα

Ακολουθώντας την εκτίμηση και καταγραφή των αναγκών της πληγείσας περιοχής, το ΚΕΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ προμήθευσε και διένειμε οικοδομικά υλικά όπως τσιμέντο, ξυλεία, τούβλα και ασβέστη, προκειμένου να γίνουν οι επισκευές 179 σπιτιών που υπέστησαν καταστροφές από τις πλημμύρες.

Η παροχή βοήθειας για την αποκατάσταση και επιδιόρθωση των σπιτιών συνοδεύτηκε από τη διανομή βασικών ειδών επίπλωσης (κρεβάτια, στρώματα, τραπέζια και καρέκλες).

{gallery}program-images/programma-apokatastasis-plimiropathon{/gallery}