Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιανουάριος 2015
Write on Τρίτη, 06 Ιανουάριος 2015 Κατηγορία Νέα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΡΓΟΥ

κωδικός 101

 

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ "ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ" ανακοινώνει την επαναπροκήρυξη θέσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για 2 μήνες με την εξής ειδικότητα: 

  • 1 άτομο ΠΕ ή ΤΕ ή Μεταπτυχιακού Τίτλου Υπεύθυνου έργου, που αφορά στην υποστήριξη του προγράμματος «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ» στη Λάρισα στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. 

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή Πτυχίο Αλλοδαπού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΒΑ ή ΜΑ ή PhD) με εμπειρία στο αντικείμενο της διοίκησης έργων ή συναφές 
  • Εμπειρία στην οργάνωση, διαχείριση και παρακολούθηση προγραμμάτων συναφούς αντικειμένου
  • Ανεπτυγμένες ικανότητες επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης
  • Εμπειρία και συμμετοχή σε προγράμματα εθελοντισμού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα
  • Πιστοποιημένη γνώση Η/Υ 
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Γ2/C2)
  •  

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

  • να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας
  • να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ
  • Ηλικίας έως 30 ετών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλουν με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά (Επικυρωμένα αντίγραφα) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Παλαιολόγου 19, Λάρισα, ΤΚ.41223, απευθύνοντάς την στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ» (5ος  όροφος,  πληροφορίες καθημερινά από τις 09:00 ως τις 17:00 τηλ. επικοινωνίας 2410232978).

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημέρες) και λήγει στις 20/01/2015

 

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. ΓΕΝΙΚΑ:

  • Αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας (για τους Έλληνες πολίτες και τους πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε.).
  • Ταυτότητα ομογενούς (για τους Έλληνες ομογενείς).
  • Άδεια διαμονής σε ισχύ (για τους αλλοδαπούς τρίτων χωρών).

2. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Εφόσον για συγκεκριμένες ειδικότητες ορίζονται από την ανακοίνωση απαιτούμενα (τυπικά ή τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν:

  • Τίτλο σπουδών από τον οποίο να προκύπτει η ημερομηνία κτήσης του.
  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος σε ισχύ ή λοιπές βεβαιώσεις ή πιστοποιητικά ή επαγγελματικές ταυτότητες (μόνο για τις ειδικότητες που ορίζει η ανακοίνωση).

Εάν η γνώση χειρισμού Η/Υ ή η γνώση ξένων γλωσσών αποτελούν απαιτούμενα σύμφωνα με την ανακοίνωση προσόντα για ορισμένες θέσεις απασχόλησης, οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν τα κατά περίπτωση απαραίτητα δικαιολογητικά.

Εάν η εργασιακή εμπειρία αποτελεί απαιτούμενο σύμφωνα με την ανακοίνωση προσόν για ορισμένες θέσεις απασχόλησης, ανάλογα με την ειδικότητα πρόσληψης (με ή χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος) οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν τα κατά περίπτωση (π.χ., μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, απασχολούμενοι στο δημόσιο κ.ά.) απαραίτητα δικαιολογητικά απόδειξης της ζητούμενης εμπειρίας (π.χ., βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, υπεύθυνη δήλωση εμπειρίας κ.λπ) 

3. ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

Για το κριτήριο «Κατάσταση ανέργου»:

  • Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.  

Για το κριτήριο «Οικογενειακή κατάσταση»

  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου.
  • Στην περίπτωση της μονογονεϊκής οικογένειας, οποιοδήποτε πιστοποιητικό δημόσιας αρχής της ημεδαπής ή αλλοδαπής από τo οποίo να προκύπτει η ιδιότητα του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας (π.χ., πιστοποιητικό από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση χηρείας του μονογονέα ή δικαστική απόφαση με την οποία ανατέθηκε η άσκηση της γονικής μέριμνας σε ένα μόνο γονέα κ.λπ.).
  • Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ του/της συζύγου στην περίπτωση που και οι δύο σύζυγοι είναι άνεργοι.  

Για το κριτήριο «Οικογενειακό εισόδημα»

  • Εκτύπωση εκκαθαριστικού σημειώματος ή αντίγραφο αυτού για το οικονομικό έτος 2014, για εισοδήματα δηλαδή που αποκτήθηκαν από 1/1/2013 έως 31/12/2013  ή
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν υποχρεούται ο ωφελούμενος να υποβάλλει φορολογική δήλωση λόγω εισοδήματος θεωρημένη από την αρμόδια ΔΟΥ.

Για το κριτήριο «Κατάσταση υγείας»:

  • Βεβαίωση υγειονομικής επιτροπής σε ισχύ από την οποία να προκύπτει το ποσοστό αναπηρίας (για ανέργους που ανήκουν στην ομάδα ΑμεΑ).

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

2. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά προσκομίζονται σε πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα 

 

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

«AΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ»

 

Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ.