×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/program-images/IDEA-workshop

Μεταδελτίο Workshop 26/06/2014

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ

 «Πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις που αφορούν σε θέματα διακρίσεων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες τρίτων χωρών».

ΜΕΤΑΔΕΛΤΙΟ

Στις 26 Ιουνίου 2014 και ώρα 15:00 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του “ΔΗΜΗΤΡΑ” Κ.Ε.Ε. Α.Ε.  σεμινάριο με θέμα  «Πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις που αφορούν σε θέματα διακρίσεων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες τρίτων χωρών».

 Το σεμινάριο, υλοποιήθηκε  στο πλαίσιο του Έργου 1.1.α/12 με τίτλο «Γραφεία παροχής υποστήριξης κατά των διακρίσεων σε πολίτες τρίτων χωρών» 

Το εν λόγω Έργο, στο πλαίσιο του οποίου υλοποιήθηκε το σεμινάριο, συγχρηματοδοτείται από το  Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών (κατά 95% από Κοινοτικούς Πόρους και κατά 5% από  Εθνικούς Πόρους). Το πρόγραμμα αφορά τη λειτουργία  Ειδικών Γραφείων παροχής υποστήριξης κατά των διακρίσεων σε πολίτες τρίτων χωρών τα οποία λειτουργούν παράλληλα σε επτά (7) από τις μεγαλύτερες πόλεις και πρόκειται για την Αθήνα, τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, την Πάτρα, το Ηράκλειο και την Λάρισα. Το έργο υλοποιούν η Μ.Κ.Ο PRAKSIS σε συνεργασία με την Μ.K.O ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ, την Μ.Κ.Ο. ΚΕΑΝ, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι) και την Μ.Κ.Ο CIVIS PLUS.

 

 

“Το έργο 1.1α/12 «Γραφεία παροχής υποστήριξης κατά των διακρίσεων σε πολίτες τρίτων χωρών» συνολικού προϋπολογισμού 174.884,00 Ευρώ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης κατά 95% από Κοινοτικούς Πόρους και κατά 5% από Εθνικούς Πόρους» 

 

Επισκεφτείτε το website του προγράμματος ΙΔΕΑ
www.idea4u.info"

 

{gallery}program-images/IDEA-workshop{/gallery}